CONSELLS I NOTÍCIES

Els consells aquí publicats només reflexen una opinió personal, i tan sols volen orientar sense aprofundir massa. Per informació mes detallada o especifica, no dubteu en contactar-nos.

A tots ens agrada que la nostre moto soni millor, i no ens enganyem, molts cops canviar de tub es mes un capritx que una necessitat real. Els tubs d’escapament son habitualment la primera cosa que canviem de la moto, pero com tot, les marques conegudes es paguen, i les no tant conegudes de vegades no ens donen la confiança que necessitem per fer una compra que no es basa només en el preu.

A la majoria de conductors quan pensa en millorar el seu vehicle, el primer que els ve al cap es augmentar la potència, substituint escape, filtre, centraleta o muntant un shifter (canvi semi-automàtic), i si el que busqueu son sensacions fortes al accelerar, aneu pel bon camí, pero si el que voleu es poder ser mes ràpids en circuit o carretera (i això serveix tant per moto d’asfalt com off-road), heu de tenir en compte altres opcions.